Атакуваха министър в сърцето на Европа.Белгийският министър на правосъдието Венсан ван

...
Атакуваха министър в сърцето на Европа.Белгийският министър на правосъдието Венсан ван
Коментари Харесай

Заплашиха министъра на правосъдието в Белгия

Атакуваха министър в сърцето на Европа.

Белгийският министър на правораздаването Венсан ван Кикенборн е подложен под засилена полицейско наблюдаване, а в Нидерландия са задържани трима души, след „ сериозна “ опасност против представителя на изпълнителната власт, заяви през днешния ден федералната прокуратура, представена от Агенция Франс Прес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според фламандски ежедневник, в автомобил с нидерландска регистрация, видян пред дома на министъра, са били открити огнестрелни оръжия.

Федералната прокуратура не е удостоверила тази информация.

В известие прокуратурата показва, че предходната нощ в Нидерландия са били задържани три лица и е изтънчено прехвърлянето им в Белгия.

Държавното обвиняване прецизира в прессъобщението си, че през седмицата е било известено за допустима опасност против министъра на правораздаването. Разследване, предоставено на арбитър следовател, бързо е посочило, че на тази опасност би трябвало да се  гледа съществено, написа още в известието.

Министърът е подложен под засилено полицейско наблюдаване и няма да взе участие в някои действия, планувани за идващите дни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР